![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de ciuperci cu smantana
Ciupercile le-am spalat si curatat, apoi, ptr ca nu au fost foarte mari, le-am taiat in patru. Am pus uleiul la incins, am adaugat cateii de usturoi taiati pe jumatate, pe care i-am calit putin, apoi i-am scos. In uleiul incins, am pus ciupercile impreuna cu ceapa tocata marunt. Cand ciupercile...
"Lecso" - tocana ungureasca
Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt. Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei. Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocatesi am lasat putin sa se amestece aromele. Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume. Am amestecat...
Mancare de spanac
Frunzele de spanac le-am spalat bine in mai multe ape. Intr-o oala mai mare am pus apa la fiert, iar cand a ajuns la punctul de fierbere am adaugat spanacul, lasandu-l sa se opareasca 5 minute. Am oprit putina zeama. L-am pus la scurs intr- sita. Intre timp am tocat marunt o tija de praz,...
Sarmalute cu ciuperci in foi de varza
Ceapa tocata am calit-o in ulei, pana s-a inmuiat putin. Am adaugat ciupercile (spalate, scurse si tocate marunt), orezul, cimbru, piperul macinat si 200 ml apa, si am lasat sa fiarba pana se umpla orezul. Am pus o lingura de delikat si suc de rosii si am mai lasat 5-10 minute. Am lasat amestecul...
Fasole scazuta cu afumatura
Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece. A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape. In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba....