Pulpe de ied cu verdeturi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2014 | 4080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe de ied
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin
  • cimbru
  • verdeturi deshidratate ( patrunjel, ceapa verde, arpagic, usturoi )
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de ied cu verdeturi:

Ungem pulpele cu ulei si presaram pe suprafata lor sare, cimbru, verdeturi deshidratate, piper macinat. Asezam pulpele in tava, turnam vinul si o cana cu apa  si dam la cuptor pentru cca o ora, pana ce carnea devine frageda, iar pulpele se rumenesc frumos.

Noi am servit cu conopida murata si-un vin alb, de casa :X

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de ied cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (25)

Sim0na 1

09.01.2014, 11:47

Pana la urma tot ma pun cu rau pe caprita.. ca prea imi e pofta de-o fripturica

Satisfyyourcravings 1

09.01.2014, 11:56

Arată splendid!

madi_marin 1

11.01.2014, 18:32

bun tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]