Cartofii se curata si se taie mai mare.
Ficateii se curata, se spala si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine.
Cand sunt uscati se presara cu vegata si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon fiecare ficatel.
Se prind cu o scobitoare pentru a nu se desface.
Se pune uleiul...
Pulpele se curata si se spala.
Ceapa se curata si se toaca foarte fin la robot sau se da pe razatoarea mica.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.
Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca bine.
Se presara pulpele cu sare, piper, boia si se pun in...
Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm.
Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica.
Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.
Se toarna berea in tava.
Se introduce in cuptor pentru 1 ora.
Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava....
Pieptul de pui se curata, se spala si se taie bucati patrate potrivite.
Ardeii se spala, se curata si se taie patrate.
Ceapa se curata, se taie in sase si se desfac foile.
Rosiile se spala si se taie de jur imprejur fara miez in bucati potrivite.
Betele pentru frigarui se tin 15...
Cum se prepara Ficatei de pui cu cartofi - Reteta rapida la cuptor
Cartofii se curata, se spala, se taie bucati potrivite si se pun la fiert in apa cu putina sare.
Se fierb 5 minute dupa ce dau in clocot apoi se strecoara.
Ficateii se curata, se spala si se pun la fiert in apa tot 5...
Ciocanelele de pui se curata, se spala bine si se scurg de apa.
Se pun pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper.
Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie.
Faina se pune intr-o farfurie.
Pesmetul si susanul se amesteca, se adauga putina sare si se pune pe o...
Cartofii se curata, se spala si se taie bucati potrivite.
Se pun la prajit in baie de ulei.
Baconul si ciolanul afumat se taie fasii si se pun la prajit cu o lingura de ulei in wook.
Se prajesc si se intorc pe toate partile.
Cand cartofii sunt aproape facuti se scot din baia de ulei,...
Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Mararul se toaca marunt.
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se tine 20-30 minute la frigider sa se amestece aromele.
Din amestecul de chiftele se fac...
Pieptul de pui se taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine.
Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale. Daca se desfac, se pot folosi si scobitori. La mine au stat rulate si nu a fost nevoie de scobitori....
Varza se pune de cu seara la desarat in apa rece.
A doua zi se curata de cotoare, se taie fideluta si se stoarce bine.
Intr-o cratita se caleste in ulei ceapa curatata si tocata marunt 3-4 minute.
Se adauga rosiile taiate, pasta de ardei, foile de dafin si piper si se mai caleste 3-4...
Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs.
Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop.
Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine.
Cand devine aproape pasta se pune deoparte.
Intr-o...
Cum se prepara Reteta delicioasa de mancare de cartofi cu coaste
Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.
Ardeiul se curata, se spala si se taie marunt.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc coastele 4-5 minute si se intorc pe...
Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile.
Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute.
Se presara vegeta si piper.
Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute.
Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune...
Varza se tine cateva ore in apa rece sa isi lase din sare.
Se taie fideluta si se stoarce bine.
Carnea se taie bucati potrivite.
Ceapa se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 4-5 minute pa ambele parti.
Se scoate carnea si in acelasi ulei se caleste...
Pulpele se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta si se taie in doua.
Intr-un castron se amesteca mustarul, zaharul, sarea, piperul, boiaua si uleiul de masline.
Pulpele se dau prin amestecul de mustar si se pun intr-o tava termorezistenta in care am pus uleiul de floarea...
Ceapa se curata si se toaca mai mare.
morcovii se curata si se taie rondele.
Intr-un vas termarezistent se pune uleiul, ceapa si morcovii.
Se pune vegeta, piper, vinul, se completeaza cu apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 minute.
Pulpele se curata, se spala si...
Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.
Ouale se bat cu sare si piper si se amesteca cu 4-5 linguri de faina.
Se amesteca bine pana devine o pasta mai groasa.
Se subtiaza cu lapte pana ajunge putin mai gros decat amestecul pentru clatite.
Ficateii se dau prin faina, prin...
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare.
Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit pana se inmoaie, se adauga 2 linguri cu...
Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste 3-4 minute in ulei pana isi schimba culoarea.
Se pune apa si condimentele si se mai fierbe 20-25 minute.
Se pune pasta de tomate si se mai fierb 5 minute.
Daca scade apa se completeaza.
Se potriveste de sare, piper si zahar si se lasa la...
Carnea se taie bucati potrivite.
Se foloseste carne impanata cu grasime. (daca nu ai mofturosi prin preajma)
Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 5 minute pana isi schimba culoarea.
Se pune sare si piper.
Se toarna un pahar cu apa, se pune capacul si se fierbe 15-20...
Se pune painea la imuiat in apa dupa care se curata de coaja si se stoarce bine.
Se curata cartoful si ceapa, se taie bucati si se pune in robot impreuna cu mararul si se mixeaza.
Se adauga painea stoarsa, carnea, vegeta si piper si se mixeaza pana se amesteca.
Se scoate intr-un castron...
Ficatul se tine in apa rece cel putin o ora sa iasa sangele (pana isi schimba culoarea).
Se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare 20-25 minute.
Cand este fiert se scoate si se lasa la scurs si racit.
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei.
Se lasa la racit....
Creierul se lasa in apa rece 15-20 minute sa iasa sangele.
Se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare 3-4 minute dupa ce fierbe apa.
Se scoate in strecuratoare si se lasa la scurs si racit.
Se taie felii si se condimenteaza cu sare si piper.
Se bat ouale cu smantana si un praf...
Ouale de prepelita se fierb 4 minute, se pun in apa rece si se curata. Mare chin a fost pentru mine. :))))
Carnea de porc se taie fasiute si se toaca prin masina de tocat NAUMAMM.
Painea se inmoaie, se separa de coaja si se stoarce bine in pumni.
Ceapa se da pe rezatoarea mica....
Ciolanul se pune la fiert in apa cu piperul boabe si foile de dafin.
Nu se pune sare avand ciolanul destula injectata prin procesul industrial.
Se fierbe 1 ora, se scota din apa, care nu se arunca, si se usuca.
Se pune uleiul intr-o tava si ciolanul se intoarce pe toate partile sa se...
Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Costita se taie fasiute.
Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei si se rumeneste costita catava minute.
Se pune si ceapa peste costita si se caleste 2-3 minute.
Se pune apa, se pune vegeta si...
Pulpele se curata si se spala bine.
Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor.
Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime)
Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el.
Il folosesc numai la ptajit cartofi si...
Ficateii se curata si se spala bine.
Se toaca marunt sau se sfarama cu furculita si se pun intr-un castron.
Ouale se bat bine, se amesteca cu faina si se pun peste ficatei.
Se pune pesmetul, cascavalul, sare, piper si se amesteca bine.
Se incinge o tigaie cu ulei in care sa vor pune...
Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.
Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite.
Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.
Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.
Se...
Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).
Orezul se spala si se lasa in apa rece.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.
Cand devine...
Ficatei cu bacon si cartofi la cuptor
Cartofii se curata si se taie mai mare. Ficateii se curata, se spala si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine. Cand sunt uscati se presara cu vegata si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon fiecare ficatel. Se prind cu o scobitoare pentru a nu se desface. Se pune uleiul...
Pulpe de pui cu masline
Pulpele se curata si se spala. Ceapa se curata si se toaca foarte fin la robot sau se da pe razatoarea mica. Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute. Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca bine. Se presara pulpele cu sare, piper, boia si se pun in...
Fleica la tava cu bere
Bucata de fleica dezosata se taie fasii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de fleica. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna berea in tava. Se introduce in cuptor pentru 1 ora. Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava....
Frigarui din piept de pui
Pieptul de pui se curata, se spala si se taie bucati patrate potrivite. Ardeii se spala, se curata si se taie patrate. Ceapa se curata, se taie in sase si se desfac foile. Rosiile se spala si se taie de jur imprejur fara miez in bucati potrivite. Betele pentru frigarui se tin 15...
Ficatei de pui cu cartofi - Reteta rapida la cuptor
Cum se prepara Ficatei de pui cu cartofi - Reteta rapida la cuptor Cartofii se curata, se spala, se taie bucati potrivite si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb 5 minute dupa ce dau in clocot apoi se strecoara. Ficateii se curata, se spala si se pun la fiert in apa tot 5...
Ciocanele de pui in crusta de susan
Ciocanelele de pui se curata, se spala bine si se scurg de apa. Se pun pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie. Faina se pune intr-o farfurie. Pesmetul si susanul se amesteca, se adauga putina sare si se pune pe o...
Cartofi noi cu bacon
Cartofii se curata, se spala si se taie bucati potrivite. Se pun la prajit in baie de ulei. Baconul si ciolanul afumat se taie fasii si se pun la prajit cu o lingura de ulei in wook. Se prajesc si se intorc pe toate partile. Cand cartofii sunt aproape facuti se scot din baia de ulei,...
Chiftele cu ou ochi
Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca marunt. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se tine 20-30 minute la frigider sa se amestece aromele. Din amestecul de chiftele se fac...
Cordon bleu
Pieptul de pui se taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine. Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale. Daca se desfac, se pot folosi si scobitori. La mine au stat rulate si nu a fost nevoie de scobitori....
Varza la cuptor cu ciolan afumat
Varza se pune de cu seara la desarat in apa rece. A doua zi se curata de cotoare, se taie fideluta si se stoarce bine. Intr-o cratita se caleste in ulei ceapa curatata si tocata marunt 3-4 minute. Se adauga rosiile taiate, pasta de ardei, foile de dafin si piper si se mai caleste 3-4...
Gnocchi cu leurda
Gnocchi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj si se pun la scurs. Leurda se curata de codite, se spala si se usuca cu un prosop. Se pune in robot leurda cu 2 linguri ulei de masline si 3 linguri de parmezan si se mixeaza bine. Cand devine aproape pasta se pune deoparte. Intr-o...
Reteta delicioasa de mancare de cartofi cu coaste
Cum se prepara Reteta delicioasa de mancare de cartofi cu coaste Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ardeiul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc coastele 4-5 minute si se intorc pe...
Stufat de pui cu leurda
Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile. Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute. Se presara vegeta si piper. Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute. Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune...
Piept de porc cu varza calita
Varza se tine cateva ore in apa rece sa isi lase din sare. Se taie fideluta si se stoarce bine. Carnea se taie bucati potrivite. Ceapa se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 4-5 minute pa ambele parti. Se scoate carnea si in acelasi ulei se caleste...
Pulpe de pui cu mustar la cuptor
Pulpele se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta si se taie in doua. Intr-un castron se amesteca mustarul, zaharul, sarea, piperul, boiaua si uleiul de masline. Pulpele se dau prin amestecul de mustar si se pun intr-o tava termorezistenta in care am pus uleiul de floarea...
Pulpe de pui cu legume si leurda
Ceapa se curata si se toaca mai mare. morcovii se curata si se taie rondele. Intr-un vas termarezistent se pune uleiul, ceapa si morcovii. Se pune vegeta, piper, vinul, se completeaza cu apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 minute. Pulpele se curata, se spala si...
Ficatei de pui pane
Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs. Ouale se bat cu sare si piper si se amesteca cu 4-5 linguri de faina. Se amesteca bine pana devine o pasta mai groasa. Se subtiaza cu lapte pana ajunge putin mai gros decat amestecul pentru clatite. Ficateii se dau prin faina, prin...
Sarmale fierte in vin
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit pana se inmoaie, se adauga 2 linguri cu...
Gnocchi cu carne de porc
Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste 3-4 minute in ulei pana isi schimba culoarea. Se pune apa si condimentele si se mai fierbe 20-25 minute. Se pune pasta de tomate si se mai fierb 5 minute. Daca scade apa se completeaza. Se potriveste de sare, piper si zahar si se lasa la...
Pomana porcului
Carnea se taie bucati potrivite. Se foloseste carne impanata cu grasime. (daca nu ai mofturosi prin preajma) Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 5 minute pana isi schimba culoarea. Se pune sare si piper. Se toarna un pahar cu apa, se pune capacul si se fierbe 15-20...
Chiftele pane
Se pune painea la imuiat in apa dupa care se curata de coaja si se stoarce bine. Se curata cartoful si ceapa, se taie bucati si se pune in robot impreuna cu mararul si se mixeaza. Se adauga painea stoarsa, carnea, vegeta si piper si se mixeaza pana se amesteca. Se scoate intr-un castron...
Pateu de ficat de porc
Ficatul se tine in apa rece cel putin o ora sa iasa sangele (pana isi schimba culoarea). Se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare 20-25 minute. Cand este fiert se scoate si se lasa la scurs si racit. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Se lasa la racit....
Creier pane
Creierul se lasa in apa rece 15-20 minute sa iasa sangele. Se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare 3-4 minute dupa ce fierbe apa. Se scoate in strecuratoare si se lasa la scurs si racit. Se taie felii si se condimenteaza cu sare si piper. Se bat ouale cu smantana si un praf...
Oua scotiene
Ouale de prepelita se fierb 4 minute, se pun in apa rece si se curata. Mare chin a fost pentru mine. :)))) Carnea de porc se taie fasiute si se toaca prin masina de tocat NAUMAMM. Painea se inmoaie, se separa de coaja si se stoarce bine in pumni. Ceapa se da pe rezatoarea mica....
Ciolan Bavarez
Ciolanul se pune la fiert in apa cu piperul boabe si foile de dafin. Nu se pune sare avand ciolanul destula injectata prin procesul industrial. Se fierbe 1 ora, se scota din apa, care nu se arunca, si se usuca. Se pune uleiul intr-o tava si ciolanul se intoarce pe toate partile sa se...
Tocanita de ficatei de pui cu costita
Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs. Ceapa se curata si se toaca marunt. Costita se taie fasiute. Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei si se rumeneste costita catava minute. Se pune si ceapa peste costita si se caleste 2-3 minute. Se pune apa, se pune vegeta si...
Pulpe de pui prajite in ceaun
Pulpele se curata si se spala bine. Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor. Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime) Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el. Il folosesc numai la ptajit cartofi si...
Snitele din ficatei de pui
Ficateii se curata si se spala bine. Se toaca marunt sau se sfarama cu furculita si se pun intr-un castron. Ouale se bat bine, se amesteca cu faina si se pun peste ficatei. Se pune pesmetul, cascavalul, sare, piper si se amesteca bine. Se incinge o tigaie cu ulei in care sa vor pune...
Ficat de porc prajit
Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta. Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite. Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit. Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda. Se...
Ardei umpluti cu carne
Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Cand devine...