Ardei umpluti cu carne

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 25609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 50g orez
  • 7 ardei
  • 2 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 200ml bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 1 linguai pasta tomate si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza cu vegeta si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.

Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.

Se pun capacele de rosii deasupra.

 Se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare pana la nivelul lor, pentru 30 minute.

 Se pun si 200ml bulion si se introduc in cuptor pentru 20 mInute.

 Se potriveste de gust punand zahar si sare si este gata.

 Se servesc calzi cu smantana.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]