Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Lumanare parfumata
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 borcane de depozitare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:58
de RODIMUR 8
ieri la 18:50
de laura_n 7
ieri la 13:47
ieri la 13:34
ieri la 10:50
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.