Sarmale cu pasat

de GeaninaBot in Mancaruri cu carne, 2 Ian 2019 | 2859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc tocata 500 gr
  • Piept de porc 250 g
  • Pasat 500 g
  • Ceapa 3 bucati
  • Ardei rosu 1 buc
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Delikat
  • Varza acra foi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit.

Se taie pieptul de porc si se prajeste.

Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza.

Se fierb aproximatix 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]