Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perna ergonomica Karll
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:07
la 11:46
la 08:54
ieri la 10:58
de Rocsi 9
pe 01.10 la 19:35
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Dulciuri cu Georgiana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ruxx 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.