Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob. Se spală în câteva ape şi se pune la fiert în circa 1 litru de apă. După ce s-a fiert, se strecoară şi se serveşte cu miere de...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....
Voturi:51
Voturi:56
Voturi:66
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:04
ieri la 08:35
pe 13.10 la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Bucataras
AndreeaMaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadiuta123 1
crisad 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cum se face coliva lipoveneasca - Kutya
Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob. Se spală în câteva ape şi se pune la fiert în circa 1 litru de apă. După ce s-a fiert, se strecoară şi se serveşte cu miere de...