CramaHaiducilor

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 28.09.2012

RETETE7
PRIETENI5
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

In Rata la 18 Oct 2012

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile . Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si...

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 18 Oct 2012

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente. Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna cu celelalte legume. Cand carnea e gata se adauga smantana si se serveste cu mamaliga si muraturi....

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

In Mancaruri cu carne la 28 Sep 2012

Se opareste frunza de vita de vie Se face amestecul de pasat cu orez si carne Se impacheteaza compozitia in frunza de vita-de-vie Se spala mararul si cimbrul si se aseaja pe fundul dovleacului – oalei de lut, pe urma se pune slanina, daca nu este facuta pentru cei ce nu mananca...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 18.10.2012

Tort de ciocolata cu visine

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]