Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

de CramaHaiducilor in Rata, 18 Oct 2012 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de rata
  • unt
  • dovlecei
  • ciuperci
  • rosii
  • mere
  • smantana dulce
  • tarhon
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ratoi cu legume haiducesti:

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile .

Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si ridiche alba taiate fidea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ratoi cu legume haiducesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

19.10.2012, 00:02

Sim0na 1

19.10.2012, 10:23

Sandie 1

18.11.2012, 14:15

Este vreo reclama pentru un restaurant ? Ca reteta nu este.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos de portocale