Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

de CramaHaiducilor in Rata, 18 Oct 2012 | 7848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de rata
  • unt
  • dovlecei
  • ciuperci
  • rosii
  • mere
  • smantana dulce
  • tarhon
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ratoi cu legume haiducesti:

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile .

Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si ridiche alba taiate fidea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ratoi cu legume haiducesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

19.10.2012, 00:02

Sim0na 1

19.10.2012, 10:23

Sandie 1

18.11.2012, 14:15

Este vreo reclama pentru un restaurant ? Ca reteta nu este.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]