Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

de CramaHaiducilor in Dulciuri, 18 Oct 2012 | 4758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mascarpone
  • Ricotta
  • Crema de branza Philadelphia
  • Jeleu de fructe pregatit din mango, capsuni si zahar.
  • Piscot pentru decor
  • Sos de ciocolata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni:

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa.

Se pune zaharul intr-un vas tinut pe apa, la foc iute, in care se adauga fructele taiate cubulete si dupa 2-3 zbuciumari se lasa sa seada la racit.

Se amesteca crema de branza cu jeleul de fructe astfel obtinut si se toarna in cupe. Se orneaza cu piscot si sos de ciocolata si se serveste mesenilor flamanzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu reţetă originală, cu gem de zmeura