Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 decojitoare universale de legume
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Ciocan pentru carne
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:23
de oanapl 8
ieri la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
Sabina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Beea 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....