Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 decojitoare universale de legume
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
pe 05.12 la 14:38
pe 05.12 la 11:01
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Adele
vasimur
mihaelar63 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisa92 1
Deea_Matza 1
alinusi 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....