Se vopsec ca oricare alte oua, degresam (mai usurel, intrucat petele negre se curata daca insistam cu buretele asupra lor), fierbem 5 minute apoi le introducem in vopseaua dorita (conform instructiunilor de pe ambalaj).
Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu...
Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de dimensiune normala alternand...
Oua prepelita vopsite
Se vopsec ca oricare alte oua, degresam (mai usurel, intrucat petele negre se curata daca insistam cu buretele asupra lor), fierbem 5 minute apoi le introducem in vopseaua dorita (conform instructiunilor de pe ambalaj).
Baghete cu cascaval
Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu...
Aperitiv vesel
Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de dimensiune normala alternand...