Baghete cu cascaval

de stefania in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 8839 vizualizari

 

Sunt minunate ca aperitive, sau pur si simplu la un mic dejun de weekend.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj
  • 200 gr salam feliat foarte subtire
  • 200 gr cascaval
  • ketchup
  • oregano
  • ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu ajutorul rolei de pizza. Se rasuceste fiecare feliuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou si se presara oregano. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]