Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 250 forme pentru briose
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
pe 08.04 la 17:05
de laura_n 7
pe 08.04 la 16:14
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
3 voturi
oanapl
Rocsi
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...