roxanamiti

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.12.2010

RETETE40
PRIETENI6
Retete / Aperitive / Garnituri

Legume fierte si prajite

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2011

  * punem toate legumele la fiert in apa cu sare pana sunt bine bine fierte,  * intr o tigaie punem 3 linguri de ulei si una de unt la incalzit, adaugam legumele si le facem ca  pentru piure,  * se amesteca bine si cand este facut un piure se face ca o "turta" cu...

Scrob cu slanina si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 6 Dec 2010

* taiem slanina felii subtiri si apoi in benzi, *punem intr o tigaie (fara ulei) slanina si o lasam la prajit 5 minute, *taiem ciupercile feliuta si adaugam peste slaninuta si mai lasm inca 5 minute, *amestecam un pic ouale cu pantrujelul, mararul si piperul(fara sare...

Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)

In Aperitive / Garnituri la 5 Dec 2010

feliile de paine le prajim apoi taiem o rosie chery in doua si frecam painea sunca(jamonul iberic) o rupem un pic si o punem deasupra pe paine ouale le prajim si pe cate unu punem piper,boia si sare, rosiile le taiem in doua

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 17.03.2012

Bors de sfecla rosie

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]