
publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Legume fierte si prajite
* punem toate legumele la fiert in apa cu sare pana sunt bine bine fierte, * intr o tigaie punem 3 linguri de ulei si una de unt la incalzit, adaugam legumele si le facem ca pentru piure, * se amesteca bine si cand este facut un piure se face ca o "turta" cu...
Scrob cu slanina si ciuperci
* taiem slanina felii subtiri si apoi in benzi, *punem intr o tigaie (fara ulei) slanina si o lasam la prajit 5 minute, *taiem ciupercile feliuta si adaugam peste slaninuta si mai lasm inca 5 minute, *amestecam un pic ouale cu pantrujelul, mararul si piperul(fara sare...
Bruschete cu oua de prepelita si sunca ( jamon iberico)
feliile de paine le prajim apoi taiem o rosie chery in doua si frecam painea sunca(jamonul iberic) o rupem un pic si o punem deasupra pe paine ouale le prajim si pe cate unu punem piper,boia si sare, rosiile le taiem in doua