publicat la 09.01.2022
publicat la 30.12.2021
publicat la 06.10.2021
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de naut cu telemea
Mai întâi, se pregătesc toate ingredientele. Năutul se scurge de zeamă şi se pune într-un bol. Ceapa se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Ardeiul se curăţă de seminţe şi se taie cuburi. Castravetele se taie în bucăţi mici. Peste năut, se adaugă ceapa,...
Salata de vinete cu maioneza
Începem prin a pregăti maioneza. Într-un bol, punem gălbenuşul fiert şi cel crud. Pisăm foarte bine cu o furculiţă. Adăugăm muştarul şi amestecăm. Uşor-uşor punem şi uleiul în fir subţire, amestecând încontinuu. După ce cantitatea de ulei...
Salata de dovlecei cu maioneza
Dovleceii se spală, se dau pe răzătoarea mare şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, se lasă să se răcească şi se scurg bine de apă. Dolveceii fierţi şi scurşi se amestecă cu maioneză şi ceapa curăţată şi tocată mărunt. Se asezonează după...
Salata "Panzanella"
Inmoi painea in apa si o lasam sa stea circa 10 minute, pana ce se inmoaie bine. Intr-un bol incapator punem: rosiile,castravetii,ceapa si legumele tocate, iar painea scursa si sfaramata. Adaugam si uleiul, sarea, piperul si zeama de lamaie. Adauga daca vrei si putin busuioc sau patrunjel.
Salată asortată
Varza roșie o tăiem julien. Într-un bol punem salata verde spălată și ruptă bucăți cu mâna, peste aceasta adăugăm varza roșie, un strop de ulei și unul de oțet. Amestecăm. Asezonam cu sare și piper după gust!
Salata asiatica de legume
Mai intai de toate pregatim ingredientele. Apoi, luam zucchinele si il feliem cu ajutorul cutitului econom, dupa ardeiul se taie fasii subtiri. Ghimbirul il decojim si il radem cu ajutorul razatoarei. Pregatim sosul asa: intr-un bol se pune sosul de soia, piperul, ghimbirul si otetul. Se...
Salata de rosii cherry
Se spala patrunjelul si rosiile cherry.Rosiile se taie pe jumatate,se pun intr-un bol se adauga patrunjelul tocat marunt,sare si ulei.Se amesteca si gata! Pofta buna!
Salată cu sos de muștar
Fierbi ouăle 10 minute de când începe să clocotească apa. Le treci pe sub jet de apă rece, le cureţi de coajă şi le tai felii. Speli merele, castravetele şi busuiocul. Cureţi merele de codiţă şi căsuţa cu seminţe şi le tai cubuleţe. Castravetele îl cureţi...