robert_b

1

Bucataras
incepator

Bucureşti

Bucataras din 30.06.2014

RETETE147
PRIETENI58
Retete / Conserve

Stevie la borcan

In Conserve la 14 Sep 2014

Stevia se spala, si ii se rup cozile.Apoi se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun in borcane sterilizate.Se fierb la baine-marine penru a rezista pentru iarna.

Zacusca de vinete

In Zacusca la 2 Sep 2014

Pentru inceput coacem vinetele si ardeii. Apoi le curatam si le lasam la scurs, peste noapte. Dupa aceasta operatiune se dau prin masina de tocat prin sita mare. Ceapa se curata si se toaca cubulete. Se aseaza tuciul pe foc se lasa sa se incinga si se adauga uleiul. Dupa ce s-a incins uleiul se...

Vinete si rosii pentru iarna

In Conserve la 3 Aug 2014

Se spala si se toaca felii  vinetele si rosiile,apoi se prajesc vinetele si se pun in borcane. Se asaza un strat de rosii unul de vinete si tot asa.Se fierb la baine-marine!

Fasole pentru iarna

In Conserve la 3 Aug 2014

Se spala si se pun la fiert pastaile de fasole.Dupa ce s-au fiert se pun in borcane cu o aspirina si se mai fierb odata la baine marine!

Castraveti in otet

In Muraturi la 1 Aug 2014

Punem otetul, sare, zaharul, apa si mirodeniile intr-o oala si le punem la fiert. Asezam castraveti in borcane, apoi le umplem cu amestecul de otet. Se fierb la baine-marine.  

Dovlecei pentru iarna

In Conserve la 1 Aug 2014

Se spala si se decojesc dovlecei. Apoi se toaca cubulete si se pun in borcane impreuna cu apa si sarea. Se fierb la baine-marine.

Mere pentru placinta

In Conserve la 1 Aug 2014

Merele ,le speli,le dai prin razatoare si apoi le pui in borcane. Apoi le fierbi la baine-marine,si gata...numai bune pentru o placinta!

Ciuperci pentru iarna

In Conserve la 1 Aug 2014

Ciupercile le speli, le toci si le fierbi in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert le pui la borcane si le mai fierbi odata la baine-marine. 

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 30.12.2021

Desert batoane de ovaz cu mere

publicat la 06.10.2021

Desert negresa de post cu gem

Horosmopul tau de astazi:

Taur

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]