Zarzavat pentru iarna

de Sylvia in Conserve, 26 Sep 2010 | 23704 vizualizari

 

Fac in fiecare an acest zarzavat care e foarte bun si da un gust bun mancarurilor iarna

 

INGREDIENTE

  •   Avem nevoie de o telina mare sau 2 mai mici,
  • o jumatate de kg de morcov,
  • o jumatate de kilogram de pastranac ( mare minune ca am gasit aici in piata ) si o jumatate de kilogram de radacina de patrunjel,
  • cateva frunze de telina,
  •  un ardei tocat, 
  • 10 linguri de sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

Se dau pe razatoare toate legumele, se amesteca cu  frunzele de telina si sarea si se lasa 12 ore. Dupa aceea se pun la borcan si se pune deasupra putina aspirina  ( conservant spunea reteta eu aspirina am pus la toate si nu am avut probleme) . Grija mare la gatit ca este foarte sarat, se pune o lingura din compozitie si nu mai punem sare decat daca trebuie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

29.09.2010, 00:28

sant in criza de timp dar trec rapid si prin curtea ta,sant restanta5f

pompierulpescar 1

17.10.2011, 18:05

Zarzavatul se pune in apa la desarat, apoi se pune la scurs, intr-o strecuratoare

gaby_duceag 1

17.10.2011, 18:59

pompier-pescar, bun pont, zau nu m-am gandit la asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]