Zarzavat pentru ciorba

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 10633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei kapia
  • 2,5 kg rosii
  • 2,5 kg morcovi
  • 1 telina radacina si frunze
  • 1/2 kg de patrunjel radacina
  • 1 legatura patrunjel frunze
  • 8-10 linguri de sare mare
  • 2 plicuri de conservant
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Ardeii kapia se curata bine de seminte,se spala si se dau prin masina de tocat impreuna cu rosiile spalate.

Morcovii,telina si patrunjelul se curata de coaja,se spala bine,se taie bucati mai mici si se dau prin masina de tocat,impreuna cu patrunjelul frunze si telina frunze.

Se pun toate impreuna,se pune sarea si conservantul,se amesteca bine si se lasa deoparte 24 ore,se amesteca din cand in cand.

Se spala borcanele si se lasa sa se usuce.

Se pune compozitia in fiecare borcan,se inchid bine,si optional se pot fierbe la bain marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 09:49

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:28

Ai asigurata baza la ciorbe /supe

roxana_simona 1

27.10.2015, 06:45

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]