Zarzavat pentru bors

de adriana_bobu in Conserve, 23 Sep 2010 | 16886 vizualizari

 

In fiecare toamna obisnuiesc sa repet de 2-3 ori aceasta reteta care imi asigura necesarul de zarzavat pentru bors, pentru toata iarna.

 

INGREDIENTE

  • 2 Kg ardei+ gogosari
  • 1 kg rosii
  • 1 kg morcov
  • 1/2 kg patrunjel radacina
  • 2 teline potrivite sau una mare
  • 10 legaturi patrunjel, 5 legat. leustean si 2 legat. telina frunze  

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru bors:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte si cotoare si  rosiile si se spala, dupa care se taie cubusoare mici. De asemenea se curata morcovul, patrunjelul si telina radacina si se dau prin mixer sau razatoare.Zarzavatul verde se spala bine si se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele si rezulta un amestec minunat....Eu adaug si o lingura de sare . Apoi pun in pungute cantitatea de zarzavat necesara pentru o oala de ciorba si le bag in congelator. Iarna is ajutorul meu cel mai de pret in realizarea primului fel la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii la borcan cu usturoi si busuioc