Zarzavat

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 8394 vizualizari

 

eu am facut la cazan si avea un miros nemaipomenit

 

INGREDIENTE

  • 7 kg ardei capia
  • 7 kg ardei
  • 5 kg rosii
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ceapa
  • 2 plicuri conservant
  • sare
  • 1 l ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Spalam ardeii si ii curatam de seminte, ii taiem bucatele si ii dam prin masina de tocat. Spalam rosiile si tot asa le dam prin masina de tocat. Curatam morcovul si il dam prin razatoare. Curatam ceapa, o taiem si o punem la calit cu sticla de ulei, adaugam rosiile si lasam putin sa fiarba impreuna. Dupa adaugam ardeii si morcovii si lasam sa fiarba pana cand vedem ca a scazut zeama, iar dupa il luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt, plicurile de conservant si sarea dupa gust. Le amestecam si lasam sa se raceasca o noapte.Dupa punem in sticle sau borcane infiletate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba