Zacusca de fasole uscata

de Denissa in Zacusca, 5 Oct 2011 | 6442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 kg fasole uscata
  • 5 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 l ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de fasole uscata:

Se alege fasolea si se pune la fiert.

Se coc gogosarii si se curata.

Se pune uleiul intr-o cratita mai mare si se adauga ceapa data prin masina de tocat. Dupa ce s-a calit ceapa se adauga gogosarii dati prin masina.

Dupa ce s-au calit si gogosarii impreuna cu ceapa se adauga fasolea data si ea prin masina.

Se potriveste de sare. Se adauga foile de dafin, boabele de piper.

Se fierbe pana iese uleiul deasupra, apoi se baga in borcane si se fierbe in baie de abur timp de 30 de minute din momentul in care incepe sa clocotesca.

 

TIPS-URI

1

pentru un gust mai dulce se poate adauga putin zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ghebe