Zacusca de ardei cu fasole

de lili in Zacusca, 25 Aug 2010 | 10384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ceapa
  • 1 kg fasole pastai
  • 1 l bulion
  • 1/2 l ulei
  • piper
  • sare
  • conservant (salicilat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de ardei cu fasole:

Ardeii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Se pun la prajit pana lasa ulei. Ceapa se curata si se prajeste la fel. Fasolea se taie bucatele mici si se fierbe. Dupa ce ceapa s-a calit bine (devine aurie) se amesteca cu fasolea si pe urma cu ardeii prajiti. Se adauga bulionul si se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa sa dea cateva clocote.

La final se adauga conservantul, se mai da un clocot si se opreste focul. Se pune in borcane. Acestea se dau la dunst 20 de minute. Dupa ce se racesc se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ardei cu fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

lili 1

25.08.2010, 21:42

multumesc fetelor...Sidy sa stii ca noua ne place mai mult cu pastai decat cu fasole uscata...anul trecut am facut pentru prima data si toata s-a mancat repede...va multumesc la toate de furculite..

nadina73 1

26.08.2010, 00:58

cu fasole boabe am facut dar u pastai nucred ca e foarte buna5 furcu

Corinuta 1

26.08.2010, 14:29

Cu fasole boabe fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca sarbeasca