Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 4099 vizualizari

 

Din ciclul ,, usor de pregatit si gustos ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura de usturoi
  • rozmarin verde
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 1 punga paste mixte fettuccine [ ou + spanac ]
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine:

  1. Carnea de vitel se spala si se portioneaza felii cam a 100 gr .
  2. Asezati carnea in o tava teflonata . presarati pe deasupra ardeiul taiat fasii , usturoiul rondele , sare , ulei si rozmarin verde .
  3. Turnati si o cana de apa , acoperiti cu  hartie de copt decupata dupa forma tavii [ nu trebuie acoperita etans ci doar sa nu se coaca carnea si legumele prea tare pe deasupra .]
  4. Dati 40 min la cuptor . Verificati daca carnea s-a copt .
  5. Serviti cu pastele fierte dupa indiicatiile de pe ambalaj .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]