Visine conservate pentru prajituri

de Andra_Constantinescu in Sirop / Compot, 1 Iul 2016 | 6530 vizualizari

 

Intai am testat reteta Ksenyei anul trecut, iar acum am zis ca este cazul sa va prezint si reteta pentru ca a fost un succes (numai ca eu am pus mai mult zahar).

 

INGREDIENTE

  • 4900 g visine fara samburi;
  • 16 linguri zahar.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine conservate pentru prajituri:

Visinele se spala si li se scot samburii. Nu stiu ce cantitate am avut initial, dar au ramas 4900 g de visine fara samburi cu tot cu zeama lasata. Am pus in 5 borcane cate 650 g de visine, iar in 3 borcane am pus cate 550 g. La fiecare borcan se adauga cate doua linguri de zahar, se pune capacul si se zguduie borcanul pentru a se dizolva zaharul si pentru a verifica sa nu curga.

Inr-un tuci mare se pune un prosop, se aseaza borcanele in el, apoi se pune apa pana la nivelul gurii borcanelor. Se fierb circa 40-50 de minute de cand incepe apa sa clocoteasca, apoi se lasa sa se raceasca in apa respectiva, dupa care borcanele se pot depozita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine conservate pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ksenya 1

04.07.2016, 16:32

Ma bucur Andra ca ti-a placut reteta mea!

Ancutsa 1

17.07.2016, 17:09

Interesanta reteta!

Ana S_I_D 1

06.11.2023, 10:16

Cele mai bune 🥰🥰🥰

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]