Vinete umplute la cuptor - de post

de Corinuta in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 13011 vizualizari

 

Si bune si de post...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa
  • 1-2 catei de usturoi
  • 150-200 g branza tofu
  • 1 canita vin alb
  • 1 ligura sos de soia
  • 2-3 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute la cuptor - de post:

Vinetele se spala, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se sareaza si se lasa asa 10 minute, apoi se sterg. se ung cu putin ulei si se dau la cuptor 15 minute.

Intre timp, in uleiul incins se soteaza ceapa si usturoiul tocate marunt, ardeiul taiat feliute, dovlecelul si miezul de la vinete taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga vinul si sosul de soia si se lasa sa fiarba 10 minute.

Se scot vinetele din cuptor si se umplu cu amestecul de legume, iar deasupra se pun cubulete de branza. Se dau la cuptor pentru inca 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (18)

Corinuta 1

28.11.2012, 17:35

Sim0na 1

28.11.2012, 20:18

bune, bune

Rocsi 1

28.11.2012, 20:54

Ce faine si bune in post acum..

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]