Vinete si dovlecei pane

de Alinutza80 in Mancaruri de legume, 7 Aug 2012 | 8114 vizualizari

 

Rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si dovlecei pane:

Se curata vanata si dovleceii de coaja. Se taie felii nu foarte groase.

Ouale se bat bine cu sare si piper(dupa gust), apoi se adauga faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. In caz ca mai trebuie faina se mai adauga, compozitia trebuie sa fie nu foarte groasa(ca la clatite).

Se pune uleiul la incins. Feliutele de vinete si dovlecei se dau prin compozitia de ou cu faina si se pun la prajit.

Dupa ce se rumenesc frumos, se scot pe un servetel de bucatarie(sa absoarba uleiul).

Se servesc calde cu crema de usturoi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]