Vinete in sos de rosii cu za'atar

de aziz in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2011 | 4799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 4-5 linguri pasta de tomate+1cana apa fierbinte
  • o lamaie
  • o ceapa
  • o rosie
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • condimente pentru legume sau (camun,ginger,paprka iute,paprika dulce,curcum,foi de dafin macinate,piper )
  • o ramurica za'atar verde sau uscat
  • ardei iute verde optional
  • sare
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete in sos de rosii cu za'atar:

curatam vinetele de coaja si le taiem cubulete .stoarcem imediat lamaia peste ele sa nu se innegreasca.

punem ulei la incins si adaugam vinetele cu tot cu lamaie

cind sint aurii le scoatem.

ceapa se taie pestisori si se pune in ulei impreuna cu rosia

lasam 10 minute ,adaugam pasta de tomate impreuna cu apa fierbinte ,dam un clocot doua si adaugam vinetele .

condimentam si adaugam zaatar-ul

la sfirsit se presara patruinjel verde.

se serveste cu orice fel de carne sau pur si simplu ca mincare de post .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete in sos de rosii cu za'atar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval