Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4179 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Vanata se spala, se sterge si se taie in jumatate pe lung.

Se cresteaza fiecare jumatate in diagonala fara a taia si coaja si rezulta niste romburi.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Se stropesc jumatatile de vanata cu ulei de masline din abundenta.

Se introduc feliutele de usturoi in fiecara crestatura din jumatatile de vanata.

Restul de ulei se pune in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Se pun jumatatile de vinete in vas si se presara cu sare si piper.

Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 2 ore.

Dupa se introduce in cuptor 20 de minute pana se rumenesc bine.

Se mananca calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 5,7 L