Varzari

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 8911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -1 varza alba
  • -400 g kaizer
  • -ulei
  • -2 lingurite boia dulce/iute
  • -1 ou
  • -2 cepe
  • -1 legatura marar
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varzari:

 Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.
Se intinde aluatul,se taie in forma de patrate sau dreptunghiuri( dupa preferinte),se pune cate o lingura sanatoasa de varza pe fiecare bucata de aluat in parte si se plaza colturile aluatului in forma de plic daca am taiat aluatul in forma de patrat sau se ruleaza daca acesta este taiat sub forma de dreptunghi.Se unge cu ou, (eu deasupra am pus si cateva seminte de dovleac) se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie si se da la cuptor ,la foc moderat circa 20-30 min.Se scot din cuptor si se pot servi atat calde cat si reci.
Pentru tocat atat ceapa cat si varza am folosit robotul.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varzari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de varza