Varzari

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2010 | 9037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -1 varza alba
  • -400 g kaizer
  • -ulei
  • -2 lingurite boia dulce/iute
  • -1 ou
  • -2 cepe
  • -1 legatura marar
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varzari:

 Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se adauga varza tocata ,putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine.Se adauga boiaua,mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.
Se intinde aluatul,se taie in forma de patrate sau dreptunghiuri( dupa preferinte),se pune cate o lingura sanatoasa de varza pe fiecare bucata de aluat in parte si se plaza colturile aluatului in forma de plic daca am taiat aluatul in forma de patrat sau se ruleaza daca acesta este taiat sub forma de dreptunghi.Se unge cu ou, (eu deasupra am pus si cateva seminte de dovleac) se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie si se da la cuptor ,la foc moderat circa 20-30 min.Se scot din cuptor si se pot servi atat calde cat si reci.
Pentru tocat atat ceapa cat si varza am folosit robotul.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varzari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor