Varza noua calita cu coasta afumata

de silvi0ara in Porc, 23 Apr 2010 | 10928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze (3kg)
  • 800g coasta afumata
  • 1 foaie de dafin
  • 500ml bors proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, oregano, usturoi, marar uscat (toate dupa gust)
  • 200ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu coasta afumata:

Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit.
Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru 20-30 de minute, se scoate si se adauga pasta de tomate, apoi se mai lasa la cuptor pana scade toata zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 18:57

si al mine tot sotul este fan varza........................

Rocsi 1

23.04.2010, 19:48

nu am mancat niciodata varza facuta cu bors dar cred k e buna

silvi0ara 1

23.04.2010, 22:36

Noua ne place un pic mai acrisoara varza calita.Fac dulce doar cu taitei.Si sotul meu e fan.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]