Varza la ceaun cu afumatura

de mimmi in Mancaruri cu carne, 5 Iul 2011 | 9269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani mari de varza,
  • 500 g ceapa,
  • afumatura ( carnat,kaizer),
  • 500 ml bulion,
  • marar si cimbru proaspat,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • 1 cana de lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la ceaun cu afumatura:

Spalam varza si o taiem fideluta. Curatam si spalam ceapa dupa care o taiem marunt. Afumatura o taiem cubulete. Calim ceapa in ulei,adaugam afumatura,le calim putin dupa care adaugam varza si 1 cana de lapte. Lasam sa fiarba pana scade varza si adaugam bulionul si condimentele dupa gust (sare,piper,cimbru si marar) Servim cu ardei iute . Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la ceaun cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza la cuptor in vas de lut