Varza a la Cluj

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2013 | 6895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 scarita afumata
  • 125 g orez
  • 3 linguri pasta de rosii
  • sare,piper
  • 50 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Ceapa si morcovul se curata , se taie si se pun la calit in ulei pana se inmoaie..

Intre timp tocam varza ,apoi o adaugam peste legume si o calim cateva minute..

Punem scarita taiata in bucati mai mici si acoperim totul cu apa si lasam sa fiarba..

Orezul il spalam bine si il punem peste varza..

Punem sare ,piper si lasam sa fiarba pana scade toata apa..

se serveste cu smantana :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]