Vacuta Hochland

de Mitinita in Mancare copii, 2 Mai 2011 | 5498 vizualizari

 

La noi s-a terminat cu sandwichurile banale,de acum inainte o sa am nevoie de multa inspiratie si cercetare. Noroc ca ies si legumele ca multe se mai pot face cu ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de franzela
  • 1 felie de salam uscat german
  • 2 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 1 maslina verde
  • 1 maslina neagra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vacuta Hochland:

Cu un pahar sau cu o forma rotunda de fursecuri se taie doua rondele.

Se unge o rondea cu un triunghi de branza topita.

Se unge si cealalta rondea si se pastreaza doua bucatele pentru urechi.

Se taie o felie din maslina verde.

Din maslina neagra se taie bucatele pentru nas,ochi si urechi.

Se pune felia de salam peste primul cerculet si se asambleaza sandwichul.

Se pune intr-o forma de briosa si se leaga cu o funie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vacuta Hochland" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (43)

Mitinita 1

20.05.2011, 21:52

mamaie,ti-a fost dor de vacuta

ank93 1

05.07.2011, 23:47

awwww....ce simpatica e vacuta!bravo

- Andreea - 1

12.12.2012, 22:52

ce haioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]