Urzici cu hrean

de susu in Mancaruri de post, 30 Mai 2012 | 7958 vizualizari

 

Minunate, as manca pana as muri

 

INGREDIENTE

  • 12 gramezi de urzici
  • hrean, dupa gust
  • 4 catei de usturoi
  • Ulei de masline
  • Vegeta
  • 2 linguri faina
  • Zeama de la urzici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu hrean:

Urzicile se spala in multe ape luandu-se cu mana din lighean si nu strecurandu-se pentru a ramane nisipul la fund. Se pun in apa clocotita cu sare si se lasa pentru cateva clocote. Se strecoara de zeama si se toaca marunt dupa care se amesteca cu faina. Se calesc 2 catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului dupa care se pun urzicile si putina zeama de la fiertura cat sa se faca un piure legat. Se potriveste de sare, se stinge focul dupa care se adauga ceilalti catei de usturoi si hrean dupa gust. Se serveste cu mamaliguta si hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Laly 1

31.05.2012, 19:37

Susu ai facut si mamaliguta,vin la tine

jolygina 1

20.08.2012, 20:25

cele mai sanatoase

andreea_angelo 1

03.12.2012, 16:55

ce bune sunt urzicile,mie dor de o asa farfurie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]