Un altfel de cremsnit

de jolygina in Prajituri, 15 Aug 2010 | 13908 vizualizari

 

am vazut odata o reteta de genul acesta dar cu foi din pandispan ,eu am facut o combinatie si a iesit ceva foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 3 foietaj de 275 g
  • 6 linguri de zahar pentru budinca
  • 4 plicuri budinca de vanilie
  • 2 litri lapte
  • 100 g unt
  • 2 plicuri gelatina
  • 100 g baghete cu ciocolata
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un altfel de cremsnit:

se coc foile la foc moderat timp de 25 min fiecare

facem budinca conform plicului

dupa ce am luat budinca de pe foc o lasam 5-10 min dupa care adaugam untul cubulete

gelatina o punem la inmuiat in lapte timp de 10 min dupa care o topim la baimarin si o incorporam in budinca de vanilie

asamblam prajitura in felulul urmator:

punem o foaie dupa care punem jumatate din crema de vanilie ,asezam a doua foaie punem un strat subtire de crema dupa care adaugam baghetele umplute cu ciocolata apoi adugam restul de crema de vanilie, nivelam bine toata crema in mod egal si adaugam si a doua foaie

asezam bine foaia dupa care punem un prosop umed peste ultima foaie (ca sa se aseze bine  si sa se taie frumos)

dam la rece prajitura pana a doua zi ,o pudram

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Un altfel de cremsnit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler in foitaj