Turte cu iaurt

de Miha in Piine, 19 Mar 2010 | 15716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde, sa iasa un aluat ca cel de paine, usor lipicios
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu iaurt:

Bicarbonatul si sarea se amesteca cu putina faian, apoi se pun peste iaurt. Se framanta, adauagand faina, cate putin, pana obtinem un aluat asemanator celui de paine.

Alautul obtinut se lasa sa se odihneasca vreun sfert de ora, dupa care se taie bucati.Fiecare bucata de aluat se intinde in mainile unse cu ulei sau pe masa, cum va este mai usor.

Se coc in tigaie, fara ulei, pe ambele parti.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.03.2010, 11:15

nu am mai mancat turte de cand eram mica si ne facea mama..bune erau

crisad 1

20.03.2010, 18:11

mi-am adus aminte de copilarie cand ne facea mama turte le mancam cu branza rasa si unt (cat erau fierbinti ) bune rau

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:19

Eu zic ca e de bine, daca ma uit si nu ma mai ia cu pofte! SAu pentru ca tocmai am mancat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine foarte pufoasa cu ulei de masline si iaurt