Turta cu ciocolata

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 4890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina alba
  • 4 linguri faina de malai
  • 200 gr zahar
  • 230 gr unt
  • 1 ou
  • 200 gr fulgi de ciocolata
  • 100 gr ciocolata alba, topita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta cu ciocolata:

1. Incinge cuptorul la 180˚

2. Intr-un vas amesteca faina alba cu faina de malai. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi incorporeaza oul. Inglobeaza ingredientele uscate, amesteca bine apoi adauga fulgii de ciocolata. Pune aluatul obtinut intr-o tava de copt rotunda (unsa cu grasime) si da prajitura la copt 20-25 minute.Lasa prajitura sa se raceasca complet.

3. Taie prajitura in triunghiuri subtiri apoi inmoaie varful acestora in ciocolata alba topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (7)

La Ancuta 1

10.01.2011, 13:33

faina

Teo 1

10.01.2011, 21:58

uite ca si din malai ies prajituri frumoase !

mirela0911 1

11.01.2011, 15:08

tare buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone