Turnulete taranesti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 24322 vizualizari

 

Un aperitiv apreciat de toata lumea, foarte, foarte usor de realizat!

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 200 g telemea
  • 2 cepe rosii lunguiete
  • o rosie mare si carnoasa
  • scobitori
  • masline negre pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete taranesti:

Kaizerul si telemeaua se taie cubulete. Ceapa rosie se curata, se spala si se taie rondele mai grosute. Rosia se taie felii mai groase si apoi cuburi de marimea celor de kaizer si branzica.

Se aseaza pe o rondea de ceapa cate o bucata de kaizer, deasupra branza, apoi rosia si se fixeaza bine cu o scobitoare. Se presara masline negre printre ele, merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]