Trunchi de grenadier invelit in bacon

de Panacris in Peste, 13 Mai 2012 | 6125 vizualizari

 

O combinatie rapida si interesanta!

 

INGREDIENTE

  • trunchi grenadier 2 bucati
  • felii subtiri de bacon 100 g.,
  • condimente pentru peste (sare, piper, rozamrin, oregano, etc.)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de grenadier invelit in bacon:

Pestele se asezoneza cu mirodenii si se  stropeste cu putin ulei de masline, apoi se lasa cca. 10 minute la rece. Pestele se inveleste apoi in felii de bacon si se aseaza intr/un vas termorezistent. Se da la cuptorul preincins, cca. 15 minute la foc puternic. Se serveste simplu, stropit cu zeama de lamaie sau cu garnitura de orez si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de grenadier invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav picant cu portocala si verdeturi