Trunchi de grenadier invelit in bacon

de Panacris in Peste, 13 Mai 2012 | 6428 vizualizari

 

O combinatie rapida si interesanta!

 

INGREDIENTE

  • trunchi grenadier 2 bucati
  • felii subtiri de bacon 100 g.,
  • condimente pentru peste (sare, piper, rozamrin, oregano, etc.)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de grenadier invelit in bacon:

Pestele se asezoneza cu mirodenii si se  stropeste cu putin ulei de masline, apoi se lasa cca. 10 minute la rece. Pestele se inveleste apoi in felii de bacon si se aseaza intr/un vas termorezistent. Se da la cuptorul preincins, cca. 15 minute la foc puternic. Se serveste simplu, stropit cu zeama de lamaie sau cu garnitura de orez si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de grenadier invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (24)

alldaycooking 1

13.05.2012, 17:33

bun, bun!

mirela0911 1

13.05.2012, 19:08

Ce bun!

mihaelar63 1

21.05.2012, 02:00

Pai ase e bun pestele cu aroma de bacon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]