Triunghiuri cu cartofi si spanac

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 12835 vizualizari

 

puteti pune orice fel de leguma,brocoli,conopida,fasole verde,etc dupa gustul fiecaruia

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de unt topit
  • 5-6 cartofi
  • 250 gr de spanac
  • 2 linguri de apa
  • 1 rosie
  • 1/2 lingurita de zeama de lamaie
  • 8 foi de pateuri
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu cartofi si spanac:

Cartofii si spanacul se fierb separat,se scot semintele de la rosie si se curata de pielita,se toaca marunt,dupa ce au fiert cartofii si spanacul,cartofii se taie in cubulete mici iar spanacul se preseaza de apa si se taie marunt,se amesteca toate,se adauga sare,zeama de lamaie amestecata cu apa,piper pudra dupa gustul fiecaruia.Foile se ung cu unt si in mijloc se pune cate putina compozitie,se pune colt pe colt si se cresteaza cu furculita.Se dau la cuptor si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]