Triunghiuri Adasev , inabusite in ou

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 3986 vizualizari

 

e atat de comuna denumirea de omleta, si vroiam sa-i dau un alt fel de nume...si fiindca am pus ingredientele dupa cum mi-a venit, i-am dat si numele meu ...ingredientele sunt prea multe ca sa le fi numit pe fiecare....asta a fost doar de testare...dar a fost buna si ramane pe lista...

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100 g pancetta afumata cubulete
  • cateva felii de mortadella
  • o mana de parmigiano
  • 1 dovlecel mai mic
  • masline negre fara samburi
  • 2 buchetele de broccolli
  • 1 rosie
  • sare, piper, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri Adasev , inabusite in ou:

se curata dovlecelul usor si se taie rondele mai grosute, se presara cu sare si se lasa 10 min sa se inmoaie.

in acest timp se pune la fiert broccolli cam 6-7 min.

pancetta se prajeste putin intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline.

dovlecelul se spala de sare si se scurge intr-un prosop bine. se pune la prajit in tigaia in care se va face omleta. se lasa sa se palesca putin cat sa se rumeneasca frumos, apoi se pune peste el pancetta scursa de ulei,peste se pun bucati de broccolli scurse bine de apa.

se bat ouale bine-bine, se adauga 2 lg de lapte , 5-6 masline taiate rondelute si o mana de parmigiano, se sareaza si pipereaza, se pune oregano si se adauga peste restul din tigaie.

se da la prajit cam 3 min la foc mai mic, apoi se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii- se pune farfuria in locul capacului si se rastoarna pe partea celalata, se lasa farfuria deasupra pana se prajeste si pe cealalata parte, inca 3 min. se ia de pe foc si se intoarce tigaia rasturnanad astfel omleta in farfurie.

se taie in bucati dupa preferinta si se orneaza cu felii de rosii,  mortadella si masline. initial vroiam sa pun si felii de branza topita, dar am renuntat. ornamentul a fost facut la viteza...ca astepta flamanzila la masa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri Adasev , inabusite in ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vinete...