Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2013 | 34801 vizualizari

 

Daca doriti sa impresionati musafirii, puteti sa faceti aceasta reteta foarte usoara de aperitiv. Aveti nevoie de mai mult timp, dar merita, daca vreti sa primiti multe laude.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi subtiri de placinta
  • 250 g cascaval
  • 250 sunca presata
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval:

Foile de placinta se decongeleaza, apoi se intind si se taie in 5 fasii egale.

Pe fiecare fasie subtire (unsa in prealabil cu putin ulei) se pune o bucatica de sunca sau cascaval, taiate sub forma unui triunghi. Se impacheteaza pana terminam intreaga fasie de placinta.

Se repeta operatiunea pana terminam toate fasiile din foaia de placinta. Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se unge fiecare trigon cu ou batut.

Se introduce tava la cuptor pentru 10-15 minute pana trigoanele prind culoarea aurie.

Se pot servi calde sau reci, dupa dorinta.

Pofta buna!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta