o reteta minunata, racoroasa, aromata... cu un echilibru perfect dulce-acrisor...parfumat...intr-un cuvant: delicios!
Portocalele se storc de sucul lor...intr-un vas de marime potrivita acolo unde urmeaza sa asamblam desertul.
Peste sucul de portocale se adauga imoncello, verificand echilibrul dintre dulceata si alcool...
Fundul vasului se acopera cu un strat de piscoturi...
Intr-un vas separat se pun mascarponele, zaharul pudra, zaharul de bourbon si laptele...
Se mixeaza cateva secunde ca sa se omogenizeze totul...
Deasupra radeti coaja de lamaie, apoi adaugati sucul de la o jumatate de lamaie...amestecati bine...
Crema se repartizeza peste piscoturi...care intre timp au absorbit tot lichidul de pe fundul vasului...
Peste crema se adauga zmeura...iar deasupra se rade din belsug ciocolata neagra!
Dati vasul la frigider...
Fiecare linguritza savurata lasa in urma cate o exclamatie!