Trandafiri cu branza si goji

de mimmi in Dulciuri, 7 Noi 2011 | 6524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 10 g drojdie uscata
  • 2 linguri ulei
  •  lapte cat cuprinde
  • aroma de portocala
  • 150 g zahar
  • 400-500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de portocala
  • 100-150 g zahar
  • cca 30 g fructe goji
  • + 1 ou pt uns
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu branza si goji:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar, 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa la dospit. Cernem faina intr-un bol, in mijloc turnam maiaua, pe margine adaugam ouale, zaharul, aroma de portocala, uleiul, un praf de sare. Framantam, adaugand lapte cat cuprinde. Lasam aluatul la dospit cca 1 ora.

Se strecoara branza(sa nu aiba apa), se indulceste dupa gust, se adauga coaja de portocala, oul si fructele goji.

Intindem aluatul,il taiem patratele pe care le crestam pe margini in forma de x.(precum in filmulet). In mijloc punem o lingurita cu branza si formam trandafirasul. Ii ungem cu ou batut si ii punem in tava,dam tava la cuptor pt 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu branza si goji" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]