Traistute cu piept de pui

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 10261 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Rocsi,ea a facut pateuri cu piept de pui,eu le-am facut traistute.Rocsi draga-sotul meu este foarte incantat de reteta ta.

 

INGREDIENTE

  • 600gr. aluat de foietaj
  • 1 piept de pui taiat in cubulete
  • 250 gr. branza de vaci
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri parmezan
  • 3 feliute pastrama taiata in cubulete mici
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu piept de pui:

Se pregateste aluatul dezghetat.

Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper  si boia.

Cuptorul se incinge la 200 °C.

Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi foto.

Peste patratele se pune cate un cubulet de piept de pui si o lingura de crema de branza,care se face din:branza,untul,smantana,parmezanul ras,pastrama,sare ,piper.

Crema de branza se mixeaza bine.

Apoi se formeaza traistutele,adunandu-se patratelele de la capete.

Se pun pe tava si se ung cu ou ,batut spuma.

Se dau la cuptor la 200°C,si se lasa la copt ,pana devin aurii.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Peste oul uns peste traistute am ornat cu marar tocat marunt,dar se poate pune si susan sau mac.

2

Se pot face si alte umpluturi dupa gustul fiecaruia cu somon,etc.

3

Pastrama ii da un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton