Tournedos de vitel cu ceapa

de Sidy in Vita, 22 Aug 2010 | 8019 vizualizari

 

Turnedo (fr. tournedos) este carne din muşchi de vită preparată în sos picant.

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschi de vitel
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei verde
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 lingurita chilli
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita granule de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tournedos de vitel cu ceapa:

Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime. Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline. Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.

In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente. Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta. La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot

Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tournedos de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne