Tortulet din piscot

de ela in Torturi, 6 Ian 2010 | 5867 vizualizari

 

CU FRISCA SI FRUCTE

 

INGREDIENTE

  • 1pachet piscoturi,
  • 1conserva mandarine,
  • 1conserva ananas.
  • 700gr frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet din piscot:

Intr-un castron adanc [de salate] se pune o folie de prospetime, se tapeteaza cu piscoturi, care se insiropeaza cu zeama din compot [de mandarine e mai aromat].

Se scurg fructele din compoturi si se taie marunt.

Se bate frisca 5oogr,si se amesteca cu fructele bine scurse.

Se pastreza 4 rondele de ananas pt ornat si se pune peste piscoturi.Se lasa la rece cateva ore.Apoi se rastoarna pe un platou,dandu-se folia la o parte.Se mixeaza restul de frisca si se orneaza tortul, apoi se pun rondelele de ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet din piscot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (5)

ela 1

07.01.2010, 02:31

LA MULTI ANI,IONIX si la cat mai multe retete

ionix 1

07.01.2010, 12:16

mersic Ela... esti o dulce

Miha 1

07.01.2010, 16:12

La multi ani, cu sanatate si bucurii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de nuci