Tort trei ciocolate

de luminitzaschiau in Torturi, 28 Mar 2015 | 7450 vizualizari

 

Cel mai refinat desert:)

 

INGREDIENTE

  • Crema ciocolata alba:
  • -300 g ciocolata alba
  • -400 ml frisca
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
  • Crema ciocolata cu lapte:
  • -300 g ciocolata cu lapte
  • -400 ml frisca lichida
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
  • Crema ciocolata neagra:
  • -300 g ciocolata neagra (minim 75% cacao)
  • -400 ml frisca lichida
  • -100 ml apa
  • -10 g gelatina alimentara
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort trei ciocolate:

Incepem pregatirea pentru stratul de ciocolata alba. Punem frisca lichida pe foc si adaugam ciocolata alba cand incepe sa fiarba. Gelatina o amestecam cu cei 100 ml apa si adaugam in compozitia de pe foc , amestecam bine si luam compozitia de pe foc. Se toarna compozitia in forma de tort cu pereti detasabili si se pune la rece minim 3 ore.

Dupa cele 3 ore de asteptare incepem pregatirea stratului de ciocolata cu lapte. Urmam aceiasi pasi ca si la stratul de ciocolata alba si punem pe urma compozitia la rece 3 ore.

Ultimul strat de ciocolata se face la fel ca si celelalte 2 doar ca la rece ar fi de preferat sa stea mult mai mult de 3 ore (daca este posibil peste noapte).

Va doresc pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciocolata ar trebui sa fie de calitate pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort trei ciocolate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Inimi de cristal"